Over ons

Transportservice Flexibel

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zuid-Limburg. Sinds de oprichting van ons transportbedrijf zijn betrokkenheid, betrouwbaarheid en snelheid de belangrijkste kernwaarden.

We zijn direct en duidelijk in het maken van afspraken. De vervoerswensen en de daarbij behorende kosten worden altijd vooraf besproken. Er wordt niet afgeweken van gemaakte afspraken en we zoeken altijd naar gepaste oplossingen.

Wij vinden het van groot belang om duidelijk te communiceren en continu hoge eisen te blijven stellen aan onze dienstverlening en service. We streven ernaar om elke dag te verbeteren!

Ons Motto

Wij werken met passie voor de zaak en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Hoe omvangrijk het ook mag zijn. We kunnen niet zonder de logistieke uitdaging. Hier leven we voor!

Van onze chauffeurs verlangen we dezelfde passie en gedrevenheid. "Uw transport, onze plicht". Dit is het motto waarmee wij, met onze chauffeurs, uw transport begeleiden. We vestigen veel aandacht op het zo goed en veilig mogelijk vervoeren van uw verzending!

Dit zijn uiteraard niet de enige aspecten die wij zoeken in onze chauffeurs. Professionaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit zijn minstens net zo belangrijk!

 

 

Veiligheid

Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn onze wagens beschermd met de zogeheten gate locks. Deze sloten zijn diefstal bestendig. Daarnaast zijn al onze wagens uitgerust met alarm klasse 3.

We hebben ook de mogelijkheid onze wagens live te volgen via het volgsysteem, Op deze manier kunnen wij op elk moment de locatie van de chauffeur opvragen.

Vakbekwaamheid

Wij werken alleen met chauffeurs die ervaring hebben in de gevraagde dienst. De chauffeurs moeten ook een VOG overleggen.