Diensten

Wij leveren verschillende diensten en vinden de juiste oplossingen voor uw wensen. Dit kunnen we mogelijk maken doordat we nauw samenwerken met ervaren en betrouwbare transportbedrijven, koeriersdiensten en charters. Geen enkele logistieke uitdaging is ons te groot. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Hieronder vindt u een korte overzicht van wat wij onder andere aanbieden.

Dedicated Transport

U bent opzoek naar een vaste koerier voor al uw transport zaken. Het betreffen systematische ritten die dagelijks, wekelijks of maandelijks moeten worden uitgevoerd. De frequentie van de ritten hangt af van wat u nodig heeft. Het maakt niet uit hoevaak u ons nodig heeft, wij staan voor u klaar!

Spoedritten

U wilt een zending plaatsen of ophalen en dat wilt u zo snel mogelijk. Dit lossen wij voor u op door binnen 30 minuten een chauffeur op locatie klaar te hebben staan. Gaat het om het ophalen van een zending? Dan is de chauffeur binnen 30 minuten onderweg!

Nachtritten

U wilt een zending plaatsen tussen 23:00 - 06:00. Het maakt niet uit of het om systematische ritten gaan of om spoedritten. Ook voor de nachtritten is alles mogelijk!

Dagritten

U wilt een zending plaatsen tussen 06:00 - 23:00. Deze dienen minimaal 24 uur van te voren aangemeld te worden. Dit kunnen ritten zijn die dagelijks, wekelijks of maandelijks moeten worden uitgevoerd. 

Pallet transport

U wilt een pallet transporteren. Uw pallet wordt opgehaald bij u of elders op locatie. Deze pallet wordt dezelfde dag (indien mogelijk) nog uitgereden. Er is tevens de mogelijkheid om de pallet overnight bij ons op te slaan. Zodat wij kunnen zorgen dat de pallet de volgende dag bezorgd kan worden.

De pallet wordt bij u of op locatie opgehaald. De transit tijd is afhankelijk van de bestemming.

Pakketten en poststukken:

Uw pakket- en postverzending nemen wij graag volledig uit handen! Pakketten en poststukken kunnen uiteraard wereldwijd verzonden worden.

Dagelijks of wekelijks een aantal pakketten of poststukken verzenden? Ook dit nemen wij voor u uit handen. Wij kunnen een vaste ophaaldag en tijd afspreken en zorgen ervoor dat wij dagelijks of wekelijks de stukken komen ophalen.

 

 

    Heeft u interesse in een van deze diensten, aarzel niet en neem contact met ons op! Heeft u wensen die nog niet hierboven staan vermeld? Vraag naar de mogelijkheden, alles is mogelijk!

    Wij staan altijd voor u klaar en zoeken met passie naar de best mogelijke oplossing! Uw zending, onze plicht!